Service & Reservdelar

Service


Rätt service är ett måste för att din bil ska fungera så bra som möjligt. När det är dags för service styrs antingen av körsträcka eller årliga intervall, det beror på vilket som inträffar först. Intervallerna för din bil hittar du i din ägarhandbok.

Service på din bil innebär att du får:

  • Ett förbättrat andrahandsvärde
  • Trygghet
  • Fri vägassistans till nästa schemalagda service

Du kan förvänta dig:

  • Professionellt utfört arbete av personer som är experter på just din bil
  • Originaldelar
  • Valuta för pengarna
Så var rädd om din bil och boka en originalservice hos oss. Vi ser fram emot att höra av dig och se till att din bil håller sig i bästa form. Det är den värd.

Auktoriserad verkstad


Om du låter underhåll och reparationer skötas av en auktoriserad verkstad, så vet du att din bil får bästa tänkbara vård.

Alla arbeten utförs av specialutbildad personal och enligt tillverkarens instruktioner, dessutom givetvis med originaldelar. Delar som är utprovade av dem som tillverkat bilen, det gäller även specialverktyg och diagnosinstrument.

Vi utför även rostskyddskontroll och dokumenterar den så att garantin gäller.

Dessutom gör vi åtgärder och kontroller i enlighet med fabriksgarantin och ser till att eventuella uppdateringar blir utförda.

Reservdelar & tillbehör

Navkapslar, strålkastare och rengöringsmedel. Hos oss hittar du allt din bil behöver.

Behöver något beställas hem gör vi det med ett leende. Vi jobbar för att göra ditt bilägande så smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi bra produkter såväl som gedigen kunskap och service. Att ha bil skall vara roligt.


Service och Installation på Dräger alkolås

Vi är nu auktoriserade att utföra installation och service på Drägers fastmonterade alkolås. Modellerna som det gäller är Dräger Interlock XT, Interlock 5000 och Interlock 7000.